salam semua @_@

Tuesday, October 26, 2010

life is too short to hating others

.

terhibur gak tengok bloggers ni bergaduh kat blog masing masing. terima kasih la kerana menghiburkan kami di waktu malam malam sunyi ni ya.

cuma nak tahu. menang dapat apa? kalah dapat apa?

anon. lu jangan nak buat celaka kat blog gua pula. kalau ada telur sila tunjuk. gua bukan minat sangat ngan telur lu tapi orang orang cam lu serius shit mencemar dunia blog. tahu?




.

13 comments:

adib yahya said...

anon memang bawak masalah kan zam?
haha

cuba teka sapa saya said...

damn ym gua tak balas!!!!

anak ikan!


Grrr!!!

hahahaha

zam.enol.arep said...

hoi dib. kau kembali. kenapa ak tak tahu?

zam.enol.arep said...

mofasad gemok. lu jgn nk menyamar. ada yg ak add ym bidadari kau kang. nangis tak blagu kau. haha

Hasnida Sidek said...

haha. terhibur ye. tggu tggu t anon attack biar hasnida pula datang menyelamat. hahaha.

sape mofasad? said...

celaka!

zam.enol.arep said...

hasnida. oh yeah? ok anon silalah serang. hahaha.

farid. mofasad tu yang takde telur tu. hahahahaaaha

lelaki kacak said...

zam gay

JULYA said...

betul3...kklu berani nak kutuk blog org tu kenapa nak letak anon.letak la nama spt dlm IC. klu alasan takde blog sila lah buat blog klu betul2 berani

Roxy zai said...

hahaha..anon2 laa yg menghangatkan blog2 kita tau..best laa dorg wujud..asyik aman pun bosan juga..hahaa..bleh ke gitu??=p

AyuE SurihanyOt said...

sape ni sape???asal akak tak tahu haa???

star itu bintang said...

ada telur pun kecut .

anOOan said...

kadang2 anon penceria suasana. kehkehkeh